"Een tekst kan altijd beter"

De ene tekst lees je moeiteloos door terwijl je de andere tekst na twee keer lezen nog niet begrijpt. Een copywriter/tekstschrijver weet als geen ander duidelijk geschreven teksten een informatief, levendig maar commercieel karakter te geven. Een tekst kan altijd beter. Het doel van een tekst is vaak erg belangrijk. Welke toon moet er worden gezet? En wie is de doelgroep? Ik analyseer de doelgroep en als copywriter weet ik het idee dat in je hoofd zit om te zetten in een helder en goed leesbaar verhaal. Afgestemd op de doelgroep. Een levendig verhaal.

Sonja de Roos communicatie-advies schrijft teksten op maat voor websites, brochures, mailings, advertorials en advertenties. De teksten worden zorgvuldig afgestemd op de doelgroep en op het totaalconcept van de communicatie. Omdat ik samenwerk met andere professionals, zoals drukkers, DTP’ers en webbouwers, kan ik desgewenst het hele traject verzorgen. Zo heb je een fullservice aanspreekpunt die voor jouw de voortgang bewaakt en zorgt voor een consistent geheel.

 

copywriting >> websites, nieuwsbrieven, advertenties, dm-mailings, brochures, schrijven en redigeren teksten, persberichten, powerpoint presentaties